tisdag 30 september 2014

Chg´s Hot Cazette - TILL SALU

Sto e. Boss VDL-Linaro

CHG´s Hot Cazette är född den 9/5-2014

Cazette är e. Boss VDL efter Indoctro/Nimmendor. Dessa fantastiska herrar talar för sig själv.

Cazette är undan stoet Steensgaards Linetta (uppfödd i Danmark) som själv tävlat upp till 130 innan skada satte stopp för hennes karriär och hon sattes i avelsboxen.

Mer om CHG`s Cazettes Mödene:
Linettas mamma Leonora är helsyster med den godkända hingsten Landau DH435, Hon blev korad 1992 Och vann sina prov i region 7 1993 i både dressyr och hoppning. Hon blev placerad i unghästchampionaten 1994 och tilldelades då Anders Andersens vandringspris för bästa sto. Leonora har bl.a lämnat hingsten Lurifax DVH 675, och Lauretta som blev 2:a i det franska unghästchampionatet för 5:åringar. Leonora har ett hoppindex på 137 och ett dressyrindex på 132. Hon är elitklassad och har tilldelats silvermedalj i Dansk Varmblod.

Mormorn Marlene är även hon ett Elitsto tilldelat guldstjärna i Dansk Varmblod och har förutom Leonora och Landau lämnat flera svårklasshästar i både dressyr och hoppning.

Chg´s Hot Cazette är en jätte trevlig tjej som är pigg och framåt. Cazette är trevlig/snäll i all hantering. Hon har aldrig varit sjuk. Cazette kommer bli en stor tjej på ca 170 cm. Hon är vaccinerad och maskad och verkad enligt boken. Cazette har gått på lösdrift här sedan hon föddes. Finns möjlighet att ha kvar henne här på lösdrift fram till våren 2015.
Cazette kommer säljas vaccinerad, verkad och med pass samt vara ansluten till Breeders.

Välkomna att höra av Er för mer info eller film.
För mer information om oss och våra hästar samt våra andra försäljningshästar så ni välkomna in på vår hemsida: http://champagnegården.se/Start/

Pris: 68.000 + Moms


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar