söndag 7 augusti 2011

Pär & Lisas Bröllop =-)











I helgen har matte & husse åkt med goa vänner till Åtvidaberg för att närvara på Pärs & Lisas Bröllop.

Husses bror Rasmus & hans sambo Hedvig bodde här på gården och tog hand om alla oss djur. Givetvis var våra härliga grannar standby om något skulle inträffa och hålla vakt mot oinbjudna människor som inte har här att göra. Det finns ju så många idioter nu för tiden.

Tillbaka till matte & husse, dom samåkte med Ola & Hanna och tog in på ett super mysigt Hotell som heter Villan. När dom kom upp så käkade dom Filefrossa på närmast restaurang vilket var ett bra val då maten var underbart god och vinet ännu bättre ;-) När dom återvände till hotellet korkade dom upp 1 flaska vin till och satt sedan och njöt i biblioteket.

På Lördagen dukades det upp en mycket god frukostbuffe och efter det blev det några lugna timmar för matte medan husse & Ola tog väl hand om Pär med några Whisky & Öl.

Själva vigseln hölls vid Lisas sommarstuga på en Ö. Tänka att ha en stuga på en alldeles egen ö, helt fantastiskt och så Vackert.

Festen hölls senare i orienteringsstugan med god mat & dryck och en fantastisk fest med härlig musik.

När Matte, Husse Ola, Hanna väl anlände till hotellet igen så stupade dom i säng med en härlig eftersmak av ett härligt vackert bröllop.

1 kommentar:

  1. Ett läger i oktober låter skitskoj! Då är ju Jinny tillbaka också så Denise kanske kan vara med om hon vill =D

    SvaraRadera