måndag 21 februari 2011

Utflykt


Igår packade Husse & Matte bilen och drog in till stan (Malmö) där stannade dom till och shoppade en snygg svart sulky till Mio som han genast Älskade =-) sedan drog hela lilla familjen vidare till Malmö Museum för att titta på alla fina stora akvarium med alla olika sorters fiskar i. Mio älskar akvarium för det har dom på hans dagis, men gissa om han fick en mindre chock när han stod tryckt intill glaset och det kom en mycket stor torsk simmande mot honom, hans ögon blev stora som golfbollar medan han ropade Oj, mamma, Waaaw, pappa... Efter mötet med torsken var ingenting annat intressant längre... (Det hör till saken att fiskarna Mio sett i akvariumet på hans dagis inte är större än en liten guldfisk så ni kan först att han tyckte det var häftigt att stå och "prata" med dom mycket stora torskarna)...
Efter museumet drog lilla familjen vidare till N3 där dom käkade en utsökt middag och matte fick sig ett glas gott vin. Dom tog även med sig mycket delikat Maki som dom njöt av till filmen dom senare såg, visst har dom det bra ;-). Tack Joel för fantastisk mat, som vanligt ;-) (Hälsar Matte)
Mio var som vanligt lika glad, den ungen kan nog inte vara arg eller ledsen för han skrattar alltid... Tro mig han är helt otrolig =-0... Underbara unge!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar