lördag 6 december 2014

Årets första Julfest

Då har man varit på årets första Julfest. Stockforsa koncernen hade i år sin  årliga julfest på AF borgen (Tegners salar) i Lund. Trevliga människor, god mat och dryck och en massa dans. Träningsvärken är idag ett faktum, men det är det såklart värt =-) Tusen Tack alla goa gamla medarbetare och vänner för ännu en fantastisk Julfest där stämningen som vanligt var på topp!!

Idag kommer det en spekulant på Havanna. Har faktiskt 3 spekulanter, varav två som känns lite mer seriösa på vår fina tjej. Så nu är det bara att hålla tummarna att allt går bra och att dagens spekulant gillar var hon ser =-)

Ikväll kommer Frida, Olof och barnen. Ska bli väldigt trevligt och mysigt. Kommer överraska dom med god mat och dryck lite outside the box då julmaten i år kommer vara ett minne blått. Hahaha. Julmat kommer det bli nästa vecka så det slår härliga till på Röstånga Gästis. Återkommer till det senare.

Nu ska jag fixa lunch till mina duktiga arbetare, Henrik och Stig. Sen ska här dammsugas och dukas innan spekulanten kommer =-)

Ha en mysig Lördag! Och ta hand om Er.
Dagens tomtar - Söta som socker =-)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar