torsdag 19 juli 2012
Min Fiskgryta
Dessa ingredienser använde jag igår:
Tärna:
Potatis
Gul lök (fint)
Fänkål
Färska små chili (om man tycker om lite hetta)
ca 2 Tomater
Stek detta lätt.
Efter detta hällde jag i min hemmagjorda fiskfond, går lika bra med inhandlad ;), men tillsätt vatten i så fall.
Häll på grädde
1 pak saffran.
Vittvin
Vill man kan man använda:
Cayennepeppar
Curry
Fisken la jag i 5 min innan servering.
Igår använde jag:
Torsk
Räkor Små räkor läggs i 1-2 min innan servering -Jätte räkor tillsammans med fisken!
Stora Musslor (liggande i halva skalet)
Man kan givetvis ta den fisk man själv tycker om!
1 tärnad röd paprika läggs i tillsammans med fisken så den inte kokar sönder!
Dekorera med Dill
Till detta serverade jag ett gott nybakat stenungsbakat bröd.
Välsmakat
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Jaha det är alltså till dig jag skall åka om jag vill äta smarrig mat i Skåne:) du verkar ha koll på detdär med matlagning!
SvaraRaderaHahaha
RaderaMatlagning är min andra hobby ;-)