torsdag 19 juli 2012
Min Fiskgryta
Dessa ingredienser använde jag igår:
Tärna:
Potatis
Gul lök (fint)
Fänkål
Färska små chili (om man tycker om lite hetta)
ca 2 Tomater
Stek detta lätt.
Efter detta hällde jag i min hemmagjorda fiskfond, går lika bra med inhandlad ;), men tillsätt vatten i så fall.
Häll på grädde
1 pak saffran.
Vittvin
Vill man kan man använda:
Cayennepeppar
Curry
Fisken la jag i 5 min innan servering.
Igår använde jag:
Torsk
Räkor Små räkor läggs i 1-2 min innan servering -Jätte räkor tillsammans med fisken!
Stora Musslor (liggande i halva skalet)
Man kan givetvis ta den fisk man själv tycker om!
1 tärnad röd paprika läggs i tillsammans med fisken så den inte kokar sönder!
Dekorera med Dill
Till detta serverade jag ett gott nybakat stenungsbakat bröd.
Välsmakat

Jaha det är alltså till dig jag skall åka om jag vill äta smarrig mat i Skåne:) du verkar ha koll på detdär med matlagning!
SvaraRaderaHahaha
RaderaMatlagning är min andra hobby ;-)